Starwinelist om AG
Läs hela artikeln här

Starwinelist om Erik Forssell
Läs hela artikeln här

The Wall Street Journal
Läs hela artikeln här.

Thats up
Restaurang AG vågar vara både ärliga och stolta när de presenterar ett helhetskoncept som i första hand tillfredsställer köttälskare. I den gamla silversmedsverkstaden på Kronobergsgatan 37 får såväl smaklökar som sinnesstämning en innovativ upplevelse.
Läs hela artikeln här.

Årets köttkrog 2014
Restaurang AG i Stockholm är Beringer Årets Köttkrog för tredje året i rad!
Läs hela artikeln här.

Metro
Restaurang AG på Kungsholmen är ett ställe som nästan helt tillägnat sig jakten på köttsliga kickar.
Läs hela artikeln här.

DN- Nominering av gulddraken, Årets bar
Glöm paraplyer och tomtebloss. I de trendiga barerna är det klassisk cocktail som gäller. Alla nominerade till Årets bar kombinerar perfekta drinkar med personlig atmosfär och egen twist på barupplevelsen.h På stan. De nominerade i kategori Bar är … Bästa burgarna, dekadens och en modern klassiker ..
Läs hela artikeln här.

Allt om Stockholm
Kött är i fokus på denna Kungsholmsrestaurang.
I februari 2011 togs AG över av krögarduon bakom Rolfs kök. Sväng förbi efter jobbet och njut av en hamburgare av rang, eller satsa på trerätters med hängmörad entrecôte som huvudrätt.
I den hängvänliga bardelen kan man äta plockmat medan man väntar på bord.
Läs hela recensionen här.

Svenska Dagbladet
Allmänna Galleriet 925 öppnades 2004. Här låg en gång Hallbergs silverfabrik – den som ännu kommer ihåg det periodiska systemet från kemilektionerna förstår varför den nya ägarduon förkortat namnet till AG. Johan Jureskog och Klas Ljungquist, från Rolfs kök, driver nu krogen.
Läs hela recensionen här.

Nöjesguiden
Det faktum att kyparen introducerar min syltade gris med orden ”här kommer ett ansikte” bekommer mig föga. Vid det laget är vi nämligen så pass acklimatiserade vid charkuterijargongen att han hade kunnat gå lös på kultingen från Rockby gård med en osthyvel mitt framför oss utan att mer än ett ögonbryn skulle ha höjts.
Läs hela recensionen här.

Responsiv hemsida av Invise